Απώθηση Ερπετών – Πτηνών

Απώθηση Ερπετών - Πτηνών

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΠΩΘΗΣΗ ΠΤΗΝΩΝ: Χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές αντιμετώπισης των πτηνών που επισκέπτονται τον χώρα μας και τον ρυπαίνουν με τα περιττώματά τους, και μας τον μολύνουν.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την απομάκρυνση των πτηνών από το χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να μετατρέψετε κάτι στην οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Τα περιστέρια είναι μονογαμικά ζώα και ζευγαρώνουν για όλη τους τη ζωή. Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά το ζευγάρωμα το θηλυκό γεννά συνήθως 2 αυγά από τα οποία μετά από λιγότερο από 3 εβδομάδες βγαίνουν οι νεοσσοί. Τα νεαρά περιστέρια εγκαταλείπουν τη φωλιά τους μετά από 4 έως 6 εβδομάδες. Η αναπαραγωγή συνεχίζεται για όλο το χρόνο, και σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους που σε συνθήκες του αστικού περιβάλλοντος είναι 3 έως 4 χρόνια. Τα περιστέρια, οι φωλιές τους και τα περιττώματά τους αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς υπάρχουν καταγεγραμμένες πάνω από 50 ασθένειες και εκτοπαράσιτα που συνδέονται με τα περιστέρια. Τα περιττώματά τους μπορεί να διαβρώσουν μάρμαρο ή γρανίτη λόγω των οξέων που φέρουν.
Το πρόβλημα των περιστεριών αντιμετωπίζεται με απώθηση από συγκεκριμένα μέρη με τη χρήση πλαστικών διχτυών που δεν επιτρέπουν την είσοδό τους σε χώρους, απωθητικών πλαστικών ή μεταλλικών ακίδων που δεν επιτρέπουν το κάθισμά τους σε συγκεκριμένους χώρους και τέλος χρήση ηλεκτροφόρων καλωδίων που δημιουργούν σοκ στα περιστέρια και δεν του επιτρέπουν να κάθονται σε υψηλής αισθητικής αξίας σημεία (π.χ. αγάλματα).

ΦΙΔΙ

ΑΠΩΘΗΣΗ ΦΙΔΙΩΝ: Η απώθηση φιδιών επιτυγχάνεται με σκευάσματα τα οποία περιέχουν κοκκώδη μορφή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απωθεί από τον ευρύτερο χώρο μας όλα τα ψυχρόαιμα ερπετά.